"A DOLGOK ERDEJE" - SOMA BÁ' ÉS DR.GURIGA OLDALA

A kaposfüredi Mária Ház 

Vannak a Földön olyan helyek,ahol az összeköttetés a mennyei világokkal sokkal intenzívebb,mint máshol.Ilyen belépési pontokon tisztábbak és emelkedettebbek a gondolatok,elmélyültebbek imáink.Isten jó szellemei könnyebben tudják teljesíteni Krisztus nevében kért fohászainkat,melyek az egész emberiség javát szolgálják.

Szép Hazánk bővelkedik ilyen szent helyekben.

Ismerjük meg közülük az egyiket: a kaposfüredi Mária Házat!

Mint tudjuk,Jézus Krisztus kereszthalálakor édesanyját,Szűz Máriát János Apostolra bízta.

Ők  a mai Törökország területén található Ephesosba költöztek,mely akkoriban hatalmas könyvtárral is rendelkező,kiemelt kulturális központ volt.Most gyönyörűen feltárt,régészeti leletekben igen gazdag terület.Választásuk bizonyára nem volt véletlen.Az érdeklődő ma is megtekintheti ott a Szűz Mária Lakóházaként nyilvántartott, jellegzetes,sötét kövekből épült,boltíves ,kupolás  épületet.

Az,hogy ennek a háznak a pontos mása most Magyarországon is megtekinthető egyedül és elsősorban Török Marcell Atya kitartásának köszönhető,aki egy csodás életúttal rendelkező,

rendkívüli ember.

A II.Világháború előtt már Apor Vilmos Püspök,majd Mindszenty Bíboros tervei között is szerepelt a Ház felépítése amely a zavaros történelmi időkben nem valósulhatott meg.

Marcell Atya megbízatását egyenesen Magyarország Királynőjétől,Égi Nagy Patrónánktól kapta csodálatos körülmények között,aki azt szerette volna,ha földi otthona,földi országában áll.

A megbízatás idején Marcell Atya még fiatal ember volt,aki a katonasága idején többedmagával súlyos balesetet szenvedett.Minden társa meghalt,és Ő is a klinikai halál állapotából tért vissza különös élményeivel.

A Papság Szentségét csak később kapta meg,és egész életét átszőtte a Szent Cél megvalósításán való fáradozás.

Tevékenységét végigkísérte az égi segítség,hiszen saját magán,szerény anyagi körülményin kívül másra nem számíthatott.Egészségi állapota is korlátozta,hiszen több mint tíz éve átültetett szívvel él.

A Ház építése során csodákban nem volt hiány.A helyet,melynek kijelölését imában kérte Marcell Atya, hatalmas meteor becsapódás jelölte meg.A meteor darabja megtalálható a Házban.Munkaerőt,pénzt,ételt építőanyagot mindig volt aki adjon,hiszen az építkezést az Égből irányították.A lényeg,hogy áll a Ház,szépül a kertje,sok látogatót fogad.

Marcell Atya ma már nyugdíjasként viseli gondját a Mária Háznak.Töretlen hittel,derűvel munkálkodik.Itt,az Ő közelében úgy érezzük,mintha minket is áthatna a Béke a Szeretet a Bölcsesség és az Erő négy Szent Angyala.Ha tiszta szívvel megyünk,kéréseink valamilyen módon hamarabb érnek célba.Mintha édesanyánk szerető otthonát látogatnánk meg,ahová jó hazatérni időnként,hogy feltöltődhessünk,és folytatni tudjuk sokszor bizony erőn felülinek tűnő életküzdelmeinket.

Mindenkit arra buzdítok,hogy zarándokoljon el erre a csodás helyre!Segítse Marcell  Atyát

amivel csak tudja,hiszen munkálkodása szent és talán ő maga is az.

Kaposfüred Kaposvár elővárosa.Az út gyönyörű somogyi tájakon át vezet oda.

Ha csak egy órácskát gyomlálunk a kertben,már az is nagy ajándék az Ég Királynőjének,Aki határtalan szeretettel várja emelkedni,imában felfrissülni vágyó gyermekeit. 
 

Szombati Mária

 

A belső kialakítás a következő képeken tekintető meg: www.kign.org/la/maria-haz

vissza a címoldalraE-mail:
Jelszó:
 Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
 


hermanottotars.qwqw.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérkép
ingyen honlap
Powered by qwqw.hu